OSNOVAN OGRANAK KOPRIVNICA

Mreža nezavisnih lista u srijedu, 01. ožujka osnovala je svoj ogranak u Koprivnici. Na osnivačkoj sjednici je izabrano vodstvo ogranka. Miljenko Flajs, koji je jednoglasno izabran za predsjednika ogranka Koprivnica, predstavio je svoje ideje i program sa kojim “Mreža nezavisnih lista” namjerava izaći na lokalne izbore u Koprivnici.

“Već u samom pojmu predsjednika i zamjenika vidimo jednu lijepu vertikalu, mlad čovjek i dva malo iskusnija. To je ono što je naša vizija, sa više ideja dolazimo do jedne idealne pozicije. Smatram da na sljedeće lokalne izbore moramo izaći sa mrežom ljudi i ideja i da ćemo na taj način biti u dobroj poziciji u izbornoj utakmici” – rekao je Flajs te spomenuo niz propusta dosadašnje gradske vlasti  koje je u osmogodišnjem mandatu gradskog vijećnika uočio i za koje će se ponuditi rješenja.

Za potpredsjednike su izabrani Dino Valeš i Mladen Turk, za tajnika Krešimir Sever, a kao birani članovi predsjedništva su izabrani Dragutin Korošec, Josip Bubalo i Dražen Vlah.

Kao gosti bili su prisutni Darko Koren, predsjednik stranke i župan Koprivničko-križevačke županije te Ivica Suvalj. Predsjednik stranke Darko Koren naglasio je ideju i ciljeve Mreže nezavisnih lista, prvenstveno kao političke platforme koja će uključiti i niz mladih stručnih osoba koje se do sada nisu bavile politikom, kao i znatan broj nestranačkih osoba, a koje sve zajedno svojim potencijalom i kvalitetama mogu unaprijediti političke ideje i realizaciju istih.