OSNOVAN OGRANAK HLEBINE

Stranka Mreža nezavisnih lista u petak, 3.3.2017. osnovala je svoj ogranak u Hlebinama. Uz prisustvo svih članova sa područja Općine Hlebine, kao gosti su bili prisutni Darko Koren, predsjednik stranke i župan Koprivničko-križevačke županije, Dragutin Korošec, predsjednik Nadzornog odbora stranke, Davorin Valeš, glavni tajnik, Đurđica Mustaf, povjerenica za ogranak Koprivnički Bregi i potpredsjednica stranke, te Dino Valeš, potpredsjednik ogranka Koprivnica.

Na osnivačkoj sjednici izabrano je vodstvo ogranka. Za predsjednika je izabran Božo Bošnjaković,  potpredsjednica je Biljana Takač,  član Predsjedništva ogranka je Hrvoje Gaži, a tajnica Jelena Sabolić.

“Na samom osnivanju ogranka smatram da smo postigli jedan zavidan rezultat po broju članova s obzirom da u Hlebinama, jednoj maloj sredini, djeluju četiri stranke. Također, znatan broj ljudi koji ne želi biti dio niti jedne političke opcije pruža nam potporu i žele sudjelovati u radu te su spremni ići na naše liste kao nezavisni kandidati” – izjavio je novoizabrani predsjednik Bošnjaković.

Članovima ogranka Hlebine, u vrlo emotivnom govoru, obratio se predsjednik stranke Darko Koren i prezentirao ideju i ciljeve Mreže nezavisnih lista kao političke platforme koja će uključiti i niz mladih stručnih članova, ali i znatan broj nestranačkih osoba, koje sve zajedno svojim potencijalom i kvalitetama mogu unaprijediti političke ideje i njihovu realizaciju, te nastavak dosadašnjih kvalitetnih projekata na prostorima gradova i  općina sa ovih područja. Zajedno će se raditi na izradi programa sa kojim će se izaći na nadolazeće lokalne izbore u županiji, gradovima i općinama sa područja Koprivničko-križevačke županije.