OSNOVAN OGRANAK GORNJA RIJEKA

Dana 12.03.2017 održana je osnivačka sjednica ogranka Gornja Rijeka Mreže nezavisnih lista. Na sjednici su prisustvovali predsjednik stranke Darko Koren, povjerenici susjednih općina i grada Križevaca te mnogi članovi i simpatizeri stranke iz područja Općine Gornja Rijeka.

Jednoglasno je izabrano vodstvo ogranka Gornja Rijeka. Za predsjednika je izabran Ivica Srbljinović, za potpredsjednike Tihomir Šikač i Zdravko Valjak, a za tajnicu izabrana je Martina Horvat. Također, u predsjednistvo su izabrani Ivica Truščec, Dragutin Srbljinović, Stjepan Šomođi, Franjo Belani i Valent Šatvar.

“Vjerujem da će mjestani Općine Gornja Rijeka prepoznati kvalitete i iskustvo koje sam stekao dosadašnjim radom, bavit ću se istinskim vođenjem i stvaranjem uvjeta da općina bude uspješna, a njeni žitelji zadovoljni” – izjavio je Srbljinović koji je okupljenima iznio jasne ciljeve i plan za nadolazeće lokalne izbore.

Predsjednik stranke i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren naglasio je da vjeruje u vrlo dobar rezultat na području općine Gornja Rijeka, ali i ostvarenje postavljenih ciljeva na županijskoj razini, a posebno je istaknuo zadovoljstvo pristupanja mnogo mladih članova na području općine.