OSNOVAN OGRANAK KRIŽEVCI

Mreža nezavisnih lista u utorak, 14. ožujka osnovala je svoj ogranak u Križevcima. Na osnivačkoj sjednici je izabrano vodstvo ogranka. Hrvoje Gužvinec koji je izabran za predsjednika iskazao je zadovoljstvo podrškom Mreži.

“Htio bih se zahvaliti svima što su prisustvovali ovom jednom, rekao bih, povijesnom trenutku jer smo osnovali novi ogranak jedne nove stranke. U Križevcima se u proteklom razdoblju dogodilo nekoliko bitnih stvari, od brze ceste, gospodarskih zona, pa do tehnološkog parka, a to je ujedno i temelj na kojemu ćemo nastaviti raditi i dalje. Program je u pripremi, jedan veliki dio smo već napravili u suradnji sa stručnim ljudima, a mogu reći i da je puno ljudi već podržalo ideju Mreže. Izuzetno sam zadovoljan da je našoj stranci pristupio veliki broj madih, obrazovanih ljudi, kao i osoba koje nisu do sada bile politički angažirane, a sa njima krećemo u izgradnju Križevaca po mjeri svih stanovnika, bez obzira da li se radi o ruralnom ili urbanom dijelu” – kazao je Gužvinec.

Za potpredsjednike su izabrani Igor Brkić i Tihomir Hodak, a za tajnika Ivan Cetušić. U predsjedništvo su izabrani Goran Gregurek, Darko Balić i Dado Bubnjar.

Kao gosti bili su prisutni Darko Koren, predsjednik stranke i župan Koprivničko-križevačke županije, potpredsjednica stranke Đurđica Mustaf, glavni tajnik Davorin Valeš, predsjednik ogranka Gornja Rijeka Ivica Srbljinović, povjerenik ogranka Kalnik Božo Kovačić, povjerenik ogranka Sveti Petar Orehovec Dragutin Matus i potpredsjednik ogranka Koprivnica Dino Valeš.

Predsjednik stranke Darko Koren je iskazao veliko zadovoljstvo brojem i sastavom okupljenih, posebice činjenicom da su bili prisutni i ravnatelji tri škole što dokazuje naše opredjeljenje za obrazovanjem, a oni rade i na programu obrazovanja. Također, prezentirao je ideju i ciljeve Mreže nezavisnih lista, prvenstveno kao političke platforme koja će uključiti i niz mladih stručnih osoba koje se do sada nisu bavile politikom, a koje sve zajedno svojim potencijalom i kvalitetama mogu unaprijediti političke ideje i realizaciju istih.