IVICA SRBLJINOVIĆ KANDIDAT ZA NAČELNIKA OPĆINE GORNJA RIJEKA

U petak, 24. ožujka 2017. godine je u Gornjoj Rijeci potpisan koalicijski sporazum između Mreže nezavisnih lista i HDZ-a za izlazak na lokalne izbore u Općini Gornja Rijeka.

Zajednički kandidat Mreže nezavisnih lista i HDZ-a za načelnika Općine Gornja Rijeka će biti Ivica Srbljinović, predsjednik ogranka Mreže Gornja Rijeka, dok će kandidat za zamjenika načelnika biti Zdravko Koretić iz HDZ-a. Sporazum su potpisali Ivica Srbljinović i Zdravko Đurinić, predsjednik Općinske organizacije HDZ-a, dok su prisutni bili Darko Koren, predsjednik Mreže nezavisnih lista i Darko Sobota, predsjednik Županijske organizacije HDZ-a.

“Želio bih se zahvaliti svima na podršci, iznimna mi je čast da budem kandidat za načelnika Općine, ispred ove dvije stranke, a ujedno i velika odgovornost. Želim ponuditi konkretne odgovore i planove. Smatram da daljnji razvitak moramo temeljiti na načelu ravnomjerna i održiva društvenog razvoja kroz EU fondove, ravnomjernog investiranja u svim naseljima općine, uključivanjem mještana u različite projekte, rješavanjem javnih potreba stanovnika, programima za mlade i osobe treće životne dobi… Uvjeren sam da će mještani općine Gornja Rijeka prepoznati naše programe, pa će nam tako i dati podršku na lokalnim izborima koji slijede. A naša je dužnost i obveza niz mjera koje smo zacrtali  provesti u djelo u narednom periodu” – rekao je Ivica Srbljinović.

Darko Koren i Darko Sobota su istaknuli da su uvjereni da će u nadolazećem periodu suradnja između Općine Gornja Rijeka i Koprivničko-križevačke županije biti na vrlo visokoj razini, a samim time i očekuju pobjedu, dok je predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Zdravko Đurinić iskazao zadovoljstvo potpisivanjem sporazuma, te naglasio da Općina Gornja Rijeka zaslužuje nove projekte, koje će i svi zajedno ostvariti.