OSNOVAN OGRANAK SVETI PETAR OREHOVEC

Mreža nezavisnih lista u nedjelju, 26. ožujka osnovala je svoj ogranak Sveti Petar Orehovec. Za predsjednika je jednoglasno izabran Dragutin Matus iz Vinarca.

“Naš cilj je kroz izvršna ili predstavnička tijela poboljšati rad Općine Sveti Petar Orehovec i znatnije ojačati suradnju sa županijskim službama i stvoriti mogućnost korištenja sredstava iz EU fondova, prvenstveno za dovršetak vodovodne i plinske infrastrukture u svim naseljima općine. Isticanjem kompetentnih članova stranke, kao i uključivanjem nestranačkih osoba na listi siguran sam da ćemo ostvariti dobar izborni rezultat” – izjavio je Matus.

Za potpredsjednike su izabrani Josip Ruganec iz Gregurovca i Miljenko Štimac iz Guščerovca, za tajnika Ivan Sokol iz Miholca, dok su u predsjedništvo izabrani Mladen Majerić iz Kapele Ravenske, Renato Fiket iz Selanca i Božidar Benjak iz Međe.

Kao gosti bili su prisutni Darko Koren, predsjednik stranke i župan Koprivničko-križevačke županije, glavni tajnik Davorin Valeš, predsjednik ogranka Križevci Hrvoje Gužvinec, predsjednik ogranka Gornja Rijeka Ivica Srbljinović, povjerenik za ogranak Kalnik Božo Kovačić i ravnatelj Osnovne škole Sveti Petar Orehovec Stjepan Lučki. Predsjednik stranke Darko Koren iskazao je zadovoljstvo brojem okupljenih te je prezentirao ideju i ciljeve Mreže nezavisnih lista, prvenstveno kao političke platforme.