OSNOVAN OGRANAK KOPRIVNIČKI IVANEC

Mreža nezavisnih lista u četvrtak, 30. ožujka osnovala je svoj ogranak u Koprivničkom Ivancu. Za predsjednicu je jednoglasno izabrana Kristina Furkes, ravnateljica Osnovne škole Koprivnički Ivanec.

“Od srca zahvaljujem svima na ukazanom povjerenju. Iza mene je 19 godina rada u društvenom i političkom životu te mi to daje vjeru da ćemo kvalitetno raditi i da ću opravdati ukazano povjerenje. Želim da se držimo svi zajedno i znam da ćemo biti jedna dobra ekipa koja će raditi za dobrobit svih žitelja, kako naše općine, tako i cijele županije. Zajedno možemo puno toga učiniti, a osnivanjem ogranka Koprivnički Ivanec smo napravili jedan veliki korak prema naprijed i sigurna sam da ćemo ono što smo zamislili provesti u djelo” – rekla je Furkes.

Za potpredsjednika je izabran Ivica Petričević, za tajnicu Natalija Sučić, dok su u predsjedništvo izabrani Mihaela Juranić i Anđelko Vrabelj.

Kao gosti bili su prisutni Darko Koren, predsjednik stranke i župan Koprivničko-križevačke županije, glavni tajnik Davorin Valeš i potpredsjednik ogranka Koprivnica Dino Valeš.

Predsjednik stranke Darko Koren je naglasio ideju i ciljeve Mreže nezavisnih lista, prvenstveno kao političke platforme koja će uključiti i niz mladih stručnih osoba, a očiti primjer tih navoda je i izbor Kristine Furkes za predsjednicu.