OSNOVAN OGRANAK KOPRIVNIČKI BREGI

Mreža nezavisnih lista u petak, 07. travnja osnovala je svoj ogranak u Koprivničkim Bregima. Za predsjednicu je jednoglasno izabrana Đurđica Mustaf, zamjenica načelnika Općine Koprivnički Bregi.

“Prihvaćam ovaj zadatak s jako velikom voljom i željom da u našoj općini i u našoj županiji ostvarimo najbolji izborni rezultat. Uopće ne sumnjam da to možemo ostvariti i da ćemo biti pozitivan primjer da ljudi koji misle svojom glavom mogu činiti pozitivne promjene. Naš motiv moraju biti mladi, njihova budućnost, a samim time i naša budućnost. Također i naši sumještani treće životne dobi, njihova dostojanstvena starost i njihov mir. Izuzetno sam ponosna na svoje suradnike koji su se priključili Mreži jer svaki od njih ima znanje, iskustvo i energiju, a prvenstveno volju i želju razvijati našu općinu. Podrška mještana je više nego odlična, a ne sumnjam da će biti još i veća” – rekla je Đurđica Mustaf.

Zahvalila je i na dosadašnjoj podršci u provođenju projekata za boljitak općine.

“Masu projekata koje smo proveli u Općini Koprivnički Bregi proveli smo uz pomoć Koprivničko-križevačke županije i našeg župana Darka Korena koji nam nikada nije zatvorio vrata već nam je pružao ruku i vukao nas dok je to bilo potrebno. Isto tako nam je u provedbi nekih projekata pomogao i naš bregovec Nenad Matić, te im se obojici od srca zahvaljujem na partnerskom odnosu prema našoj Općini. Bitno je biti dostupan ljudima, bitno ih je razumjeti, a moja vrata su uvijek otvorena za svakoga” – rekla je Mustaf.

Za potpredsjednike su izabrani Vedran Pintarić i Matija Benković, za tajnika Branko Mustaf, dok su u predsjedništvo izabrani Nada Radošević, Ivana Vlah i Željko Bukvić.

Kao gosti bili su prisutni Darko Koren, predsjednik stranke i župan Koprivničko-križevačke županije, Nenad Matić, predsjednik stranke Zelena lista, predsjednik Nadzornog odbora Dragutin Korošec, glavni tajnik Davorin Valeš, predsjednik ogranka Koprivnica Miljenko Flajs, predsjednik ogranka Peteranec Željko Njerš, predsjednik ogranka Hlebine Božo Bošnjaković i mnogi drugi.

Predsjednik stranke Darko Koren je prezentirao ideju i ciljeve Mreže nezavisnih lista, prvenstveno kao političke platforme koja će uključiti i niz mladih stručnih osoba te je naglasio da vjeruje u vrlo dobar rezultat na području Općine Koprivnički Bregi, ali i ostvarenje postavljenih ciljeva na županijskoj razini dok je Nenad Matić izjavio da je siguran da je najbolja opcija za Općinu Koprivnički Bregi pružanje podrške Mreži nezavisnih lista.