NA ODBORU PREZENTIRAN PROGRAM “MREŽA ZA KOPRIVNICU”

U petak, 21. travnja je održan radni sastanak Odbora ogranka Koprivnica te je predsjednik ogranka Miljenko Flajs prezentirao program za nadolazeće lokalne izbore.

Program koji je prezentiran sastoji se od četiri ključne točke: rasterećenje proračuna Grada Koprivnice, svođenje proračuna u realne okvire, reorganizacija Upravnih odjela, s posebnom pozornošću na Upravni odjel za europske poslove te poticanje poduzetništva.

Radni je sastanak održan u prijateljskom ozračju te se je između članova razvila kvalitetna diskusija o poticanju poduzetništva u Koprivnici, kao i mnogim ostalim važnim temama, gdje su se iznosili prijedlozi, ciljevi i rješenja.

Kao gosti su bili prisutni predsjednik stranke i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, potpredsjednica stranke Đurđica Mustaf, kandidat za gradonačelnika Koprivnice Krešimir Papac te kandidati za zamjenike gradonačelnika Koprivnice Sonja Celiščak i Ivica Suvalj.

Predsjednik stranke Darko Koren je naglasio kako vjeruje da Mreža nezavisnih lista u Koprivnici ima, zajedno sa partnerima, viziju drugačijeg i mnogo kvalitetnijeg vođenja Grada, kao i sve što je potrebno za rast i razvoj Grada Koprivnice.

Krešimir Papac i Sonja Celiščak su izrazili zadovoljstvo suradnje sa Mrežom nezavisnih lista, dok se Ivica Suvalj, kao nositelj Mrežine liste u Koprivnici, u vrlo emotivnom govoru osvrnuo na svoje dosadašnje djelovanje u Gradskom vijeću i najavio pozitivan ishod na nadolazećim lokalnim izborima, kao i neusporedivo kvalitetnije vođenje Grada nakon pobjede na njima.