OSNOVAN OGRANAK KLOŠTAR PODRAVSKI

Mreža nezavisnih lista u subotu, 22. travnja osnovala je svoj ogranak u Kloštru Podravskom u veseloj i raspjevanoj atmosferi. Za predsjednika je jednoglasno izabran Mirko Debeljak, dosadašnji predsjednik Općinskog vijeća.

“Cilj nam je okupljati sve, bez obzira na vjeru, nacionalnost i stranačku pripadnost te zajedno sa dobro organiziranim timovima ljudi iz naše općine i sa dobro pripremljenim programima krenuti prema državnim tijelima, tražiti, lobirati i dovesti u općinu ono što i zaslužujemo. Sve to s ciljem razvoja industrije i obrtništva, poljoprivrede, športa i kulture, a što je garancija napretka i budućnosti nas, naše djece i svih onih koji ostaju u našoj općini. I sami smo svjedoci koliko se mladi, kako obitelji, tako i samaca odselilo iz naše općine za boljim životom. Pokušajmo mi taj bolji život dovesti u našu općinu i zaustaviti taj negativan trend, a to možemo samo dovođenjem poduzetnika te aktiviranjem poslovne zone i otvaranjem novih radnih mjesta. Kroz Mrežu kao platformu koja iz dana u dan raste i pokazuje svoju snagu i znanje moći ćemo realizirati sve zacrtane programe” – rekao je Debeljak.

Zahvalio je i županu Darku Korenu na dosadašnjoj podršci.

„Za razliku od drugih, dosta puta nas se sjetio naš župan Darko Koren čija su nam vrata uvijek bila otvorena i na koga smo uvijek mogli računati. Kako smo kod realizacije nekih projekata imali veliku podršku Županije, ja sam sa svojim istomišljenicima odlučio dati podršku našem aktualnom županu Darku Korenu koji se u dosadašnjem radu dokazao kao dobar župan i koji vodi brigu o svim općinama naše županije“ – zaključio je Debeljak.

Za potpredsjednike su izabrani Katica Rođak i Marijan Debeljak, za tajnicu Jasna Vanđija, dok su u predsjedništvo izabrani Ivan Rođak, Branko Špiranec i Đuro Bušetinčan.

Kao gosti bili su prisutni Darko Koren, predsjednik stranke i župan Koprivničko-križevačke županije, potpredsjednik stranke Željko Šantić, potpredsjednik stranke Vjekoslav Maletić, glavni tajnik Davorin Valeš i potpredsjednik ogranka Koprivnica Dino Valeš.

Predsjednik stranke Darko Koren prisutnima je prezentirao ideju i ciljeve Mreže nezavisnih lista.