OSNOVAN OGRANAK ĐELEKOVEC

Mreža nezavisnih lista u utorak, 25. travnja osnovala je svoj ogranak u Đelekovcu. Za predsjednika je izabran Ivica Jurišić, dosadašnji zamjenik načelnika Općine Đelekovec.

“Upoznat sam sa radom Općine obzirom da sam dugi niz godina u Općini, što u Općinskom vijeću, što zamjenik načelnika i to mi je dodatna motivacija da nastavim svoj rad u Općini. Vjerujem kako ćemo biti dobra ekipa, vjerujem u dobar izborni rezultat i na temelju toga sam siguran kako ću dostojno predstavljati i svoju Općinu i Mrežu nezavisnih lista” – rekao je Jurišić.

Za potpredsjednike su izabrani Ivančica Punek i Dražen Horvat, za tajnika Filip Jurišić, dok su u predsjedništvo izabrani Damir Pivar, Tihomir Šegerec i Danijel Premec.

Kao gosti bili su prisutni Darko Koren, predsjednik stranke i župan Koprivničko-križevačke županije, glavni tajnik Davorin Valeš i predsjednik Ogranka Hlebine Božo Bošnjaković.

Predsjednik stranke Darko Koren prisutnima je prezentirao ideju i ciljeve Mreže nezavisnih lista te iznio svoja očekivanja na razini Općine Đelekovec.