ĐURĐICA MUSTAF ISTAKNULA KANDIDATURU ZA NAČELNICU OPĆINE KOPRIVNIČKI BREGI

Mreža nezavisnih lista u Općini Koprivnički Bregi na lokalne izbore izlazi samostalno sa kandidatkinjom za načelnicu Općine Đurđicom Mustaf, zamjenikom načelnice Vedranom Pintarićem i listom za Općinsko vijeće.

 „Vršeći dužnost zamjenice načelnika Općine Koprivnički Bregi zadnjih 8 godina stekla sam još jedno veliko iskustvo, ne samo kroz rad u općini,  nego i kroz rad sa svim županijskim institucijama i ministarstvima. Kao načelnica Stožera zaštite i spašavanja, sada civilne zaštite, aktivno sam sudjelovala u svim kriznim situacijama  za  vrijeme poplava koje su prije nekoliko godina zadesile našu općinu i bila sam dostupna svima bez obzira na doba dana ili noći, kao što su  i sami mještani nebrojeno puta svjedočili. Također, kao potpredsjednica LAG-a Podravina i članica Upravnog odbora LAG-a  uvijek sam se zalagala za interese ne samo Općine Koprivnički Bregi, nego i za interese drugih općina članica LAG-a. Uvijek sam naglašavala da samo ravnomjernim razvojem svih općina u našoj županiji  možemo kontinuirano napredovati i razvijati naše potencijale.

Vedran Pintarić,  kandidat za mog zamjenika,  diplomirani je učitelj s višegodišnjim radnim iskustvom u struci. Aktivan je vatrogasac već 21 godinu, dvije godine vršio je dužnost predsjednika DVD-a Koprivnički Bregi, a sada je tajnik Vatrogasne zajednice Općina Hlebine-Koprivnički Bregi.  Svojim radnim i životnim iskustvom na raznim područjima uvelike može doprinijeti razvoju naše općine, a motiva i želje ima na pretek.

Kandidati za Općinsko vijeće na  listi Mreže nezavisnih lista svi su redom ljudi od znanja i iskustva, svaki iz svog područja: poljoprivrede, informatike, edukacijskih vještina, poduzetništva, kulture, sporta, lovstva, nacionalnih manjina, zastupljeni iz svih naselja naše općine. Izrazito sam ponosna na želju i volju žena da se sve više aktivno uključe u politički i društveni život.

Glavni naglasak u razvoju općine osim povlačenja sredstava iz EU fondova i drugih raspoloživih natječaja, biti će svakodnevna dostupnost i suradnja s mještanima.  Osobno mi je uvijek bio važan odnos prema ljudima i razumijevanje njihovih problema,  te rješavanje istih u što moguće kraćem roku. Da bi se to ostvarilo treba i stvarno i fizički živjeti u općini i biti s ljudima, a ne samo tehnički i kozmetički vršiti preuzete dužnosti.  

Naši prioriteti su prije svega rješavanja svih nagomilanih životno bitnih potreba i problema mještana, a kojih smo svi zajedno i više nego svjesni.

Uvjerena sam da ćemo svi zajedno u suradnji sa našim dosadašnjim i budućim županom Koprivničko-križevačke županije Darkom Korenom, a isto tako i u suradnji sa svim ministarstvima i agencijama, partnerski razvijati našu općinu„ – istaknula je Mustaf u svom obraćanju.

Na kandidaturu Đurđice Mustaf osvrnuo se predsjednik Mreže nezavisnih lista i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren.

„Siguran sam da je Đurđica Mustaf najbolje rješenje za načelnicu Općine Koprivnički Bregi obzirom da iza sebe ima veliko iskustvo, znanje i kompetencije za vođenje općine. Svojim dosadašnjim radom i zalaganjem je svakako zaslužila povjerenje i uvjeren sam u rast i razvoj Općine Koprivnički Bregi na čelu sa Đurđicom Mustaf“ – rekao je Koren.