PREDIZBORNI SKUP U GORNJOJ RIJECI

U nedjelju, 14. svibnja u prepunom Vatrogasnom domu DVD-a Deklešanec, Općina Gornja Rijeka, održan je predizborni skup Mreže nezavisnih lista i Hrvatske Demokratske Zajednice te su predstavljeni program i kandidati za načelnika i zamjenika.

Okupljenima su se predstavili kandidat za načelnika Općine Gornja Rijeka Ivica Srbljinović (Mreža) i kandidat za zamjenika načelnika Zdravko Koretić (HDZ). Predstavljene su i liste Mreže i HDZ-a za Općinsko vijeće te je Ivica Srbljinović iznio program za naredno mandatno razdoblje koji se sastoji od razvoja gospodarstva, razvoja školstva, razvoja infrastrukture, kulture i sporta te još niza ostalih mjera.

„Gornjoj Rijeci je potreban novi smjer koji je brži, učinkovitiji, smjer koji nudi kvalitetnu uslugu građanima, a istovremeno ne opterećuje kućne budžete. Vjerujemo da će mještani općine Gornja Rijeka prepoznati kvalitete i iskustvo koje smo stekli dosadašnjim radom. Bavit ćemo se stvaranjem uvjeta da općina bude uspješna, a njezini stanovnici sretni i zadovoljni. Nudimo konkretne odgovore i planove, a ne samo maglovita i općenita obećanja. Vrijeme je da se sve one nužne i prijeko potrebne promjene o kojima doslovce ovisi naša budućnost konačno započnu i provedu“ – rekao je Srbljinović.

Kao gosti su bili prisutni Darko Koren, predsjednik Mreže nezavisnih lista i župan Koprivničko-križevačke županije, dr. Mato Devčić, predsjednik HDZ-a Križevci i ravnatelj Opće bolnice “Dr. Tomislav Bardek”, glavni tajnik Mreže nezavisnih lista Davorin Valeš, Dragutin Matus, predsjednik Mrežinog ogranka u Svetom Petru Orehovcu, Dino Valeš, potpredsjednik ogranka Koprivnica, Božo Kovačić, povjerenik Mreže za Kalnik i još mnogi drugi.

Okupljenima se obratio i Darko Koren koji je rekao da je uvjeren u pobjedu Ivice Srbljinovića za načelnika Općine Gornja Rijeka te da je Srbljinović sa svojim suradnicima garancija odgovornog upravljanja i ravnomjernog razvoja svih sela u općini.