PREDSTAVLJENI PROGRAM I LISTA MREŽE U KOPRIVNIČKOM IVANCU

Jučer je u Koprivničkom Ivancu predsjednica ogranka i kandidatkinja za načelnicu Općine Koprivnički Ivanec Kristina Furkes predstavila program i kandidacijsku listu za Općinsko vijeće.

“U vremenu koje je pred nama vrlo je važno ubrzati rast gospodarstva, koristiti što je više moguće sredstva iz EU fondova, realizirati poduzetničke investicije, unaprijediti uvjete predškolskog i školskog sustava, podići razinu standarda života svih stanovnika, te iskoristiti prostorne, prirodne, arheološke i kulturne benefite općine. Program koji smo predstavili je ostvariv, realan i potreban stanovnicima u našoj općini, a tim koji će ga provesti je spoj, mladosti, iskustva i energije” – rekla je Kristina Furkes.

Okupljenima se obratio predsjednik Mreže nezavisnih lista i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren.

“Uvjeren sam u dobar izborni rezultat u Općini Koprivnički Ivanec jer je naša kandidatkinja Kristina Furkes sa svojim kompetencijama najbolji izbor za načelnicu. Isto tako nam je vrlo važno pitanje strateškog projekta Piškornica koji se nalazi u Općini Koprivnički Ivanec, a koji se u zadnje vrijeme koristi isključivo u političke svrhe. Mogu reći da sam i ja protiv Piškornice, ali protiv ovakve Piškornice kakvom ju prikazuju moji politički oponenti, a to naravno nije tako kako se prikazuje. Apsolutno stojim u svakom smislu na zaštiti ovoga prostora i ljudi na ovome prostoru, prije svega po svim ekološkim standardima” – rekao je Koren.

Listu kandidata za Općinsko vijeće Općine Koprivnički Ivanec čine:

  1. Kristina Furkes
  2. Ivica Petričević
  3. Ivica Salajec
  4. Darko Lončar
  5. Natalija Sučić
  6. Josipa Geršić
  7. Anđelko Vrabelj
  8. Danijela Fičko
  9. Saša Potroško
  10. Bojan Jakupić
  11. Mihaela Juranić