IVICA SUVALJ SLUŽBENO PRISTUPIO MREŽI

Koprivnički ogranak Mreže nezavisnih lista od danas ima svog zastupnika u Gradskom vijeću. To je Ivica Suvalj koji je bio nezavisni nositelj Mrežine liste za Gradsko vijeće na nedavnim lokalnim izborima.

Izvor: Drava.info

Izvor: Drava.info

“Oni ljudi koji su nam dali glas i zbog kojih smo dobili jednog gradskog vijećnika, dali su glas meni kao Ivici Suvalju, ali vjerujem da je puno i onih koji su simpatizeri Mreže. Stoga smatram da je ovo pošteno i ponavljam, osjećam da je to ekipa s kojom mogu konstruktivno raditi za dobrobit građana. Ne želim “furati” svoju nezavisnu priču, a iza sebe imati ljude koji će odrađivati posao. Sada smo jedan tim i idemo dalje raditi” – obrazložio je Suvalj svoj potez.

Inače, koprivnički ogranak stranke potpisao je jučer sporazum s gradskim HDZ-om o suradnji u gradskom vijeću.

“Oformljen je zajednički Klub Mreža i HDZ u kojem će djelovati sedam vijećnika. To je stara – nova oporba, kao što je i najavljivano kroz lokalne izbore” – rekao je predsjednik ogranka Koprivnica Miljenko Flajs.

Flajs je i najavio da će u naredne četiri godine inzistirati na četiri temeljne smjernice svojeg programa – rasterećenost proračuna, realnost njegovog planiranja, proaktivnost oko sredstava iz europskih fondova i poduzetništvo.