ODRŽANA IZVJEŠTAJNO-IZBORNA SJEDNICA VIJEĆA OGRANKA HLEBINE

U subotu, 8.7.2017. u Hlebinama je održana izvještajno-izborna sjednica vijeća ogranka Mreže Hlebine. U ugodnom ambijentu, uz prisustvo gostiju, potpredsjednice stranke Đurđice Mustaf i tajnika stranke Davorina Valeša, detaljno su analizirane dosadašnje aktivnosti ogranka i rezultati lokalnih izbora na kojima je ogranak imao svoju listu za Općinsko vijeće.

Predsjednik ogranka  Božo Bošnjaković pozdravio je prisutne članove i goste. Utvrđivanjem dnevnog reda sjednice i izborom radnih tijela pristupilo se analizi dosadašnjeg rada ogranka.

„S obzirom da nije osvojen ni jedan mandat u Općinskom vijeću, smatram da nije dovoljno učinjeno u predizbornoj kampanji te su najodgovorniji za to Predsjednik i Predsjedništvo ogranka, pa iz tog razloga naše mandate stavljam na raspolaganje“ – rekao je Bošnjaković.

U diskusiji u kojoj su sudjelovali svi prisutni, otklonjena je mogućnost promjene vodstva ogranka, jer je učinjeno sve što je bilo moguće u tom trenutku. Premalo je vremena bilo od trenutka osnivanja ogranka da bi se u tom periodu moglo uraditi više. Glavni uzročnik rezultata je specifičnost sredine, kao i neki faktori na koje se nije moglo utjecati.

„Sada je pred nama dovoljan period za prezentiranje stranke i njezinih programa, kao i za omasovljenje članstva, prvenstveno mladim ljudima koji se do sada nisu bavili politikom te već ovog trenutka počinjemo sa pripremama za iduće lokalne izbore“ – zaključio je Božo Bošnjaković.