ODRŽANA IZBORNA SJEDNICA OGRANKA KOPRIVNICA

Koprivnička Mreža nezavisnih lista u ponedjeljak, 18. prosinca, održala je redovnu izbornu sjednicu. Članovi su dosadašnjem vodstvu ponovno dali povjerenje, pa je tako predsjednik ostao Miljenko Flajs, potpredsjednici su Dino Valeš i Mladen Turk, dok je tajnik Krešimir Sever.

Miljenko Flajs se osvrnuo na dosadašnji rad ogranka.

– Ogranak Mreže u Koprivnici funkcionira tek desetak mjeseci i u to vrijeme učinili smo puno toga. Odmah nakon utemeljenja krenuli smo u predizbornu kampanju za lokalne izbore i uspjeli, bez obzira na “mladost”, postići solidan rezultat osvajanjem jednog vijećnićkog mandata. Potom smo započeli s osnivanjem podogranaka i utemeljili tri, dok je u planu još jedan. Na taj način pokazujemo da se ideja Mreže u ovome gradu itekako podržava te da imamo što za reći s obzirom na način na koji se Koprivnicom trenutno upravlja  – rekao je Flajs.

Predsjednik gradske Mreže spomenuo je i planove stranke u narednom razdoblju.

– Moramo ojačati podogranke, no pritom nećemo težiti upisivanju velikog broja članova pod svaku cijenu. To je na tragu moderne europske politike u kojoj je važnije s manjim brojem, ali kvalitetnih ljudi artikulirati probleme koji postoje u Koprivnici. Vlast može biti više ili manje dobra, ona može biti čak i savršena, no ova naša gradska, s obzirom na pokazatelje u proračunu i šire, takva sigurno nije. Stoga vjerujem da Mreža u Koprivnici ima mnogo prostora za djelovanje – zaključio je Flajs.

Predsjednik Mreže nezavisnih lista Darko Koren izrazio je zadovoljstvo što se stranka u Koprivnici razvija na ovakav način.

– Ove smo godine svjedočili velikoj aktivnosti članova ogranka odnosno vodstva. Sigurno da u Koprivnici postoji prostor za daljnji napredak stranke jer sustavno ukazuje na sve probleme s kojima se građani svakodnevno suočavaju. S obzirom da imamo samo jednog člana Gradskog vijeća, dosta smo aktivni, za Mrežu se jako dobro zna. Siguran sam da će iduća godina biti vrlo važna za koprivničku Mrežu i da ćemo se još snažnije pozicionirati, što će nam biti garancija za buduće aktivnosti, a posebno slijedeće lokalne izbore – rekao je Koren.

Spomenimo i da su u Predsjedništvo ogranka Koprivnica ušli Ivica Suvalj, Alen Klasan, Ivan Golubić, Zlatko Šimčić, Glorija Ćorić-Alagić, Marija Pendžić, Dražen Vlah, Josip Bubalo, Bojan Osman, Dragutin Korošec i Davorin Valeš.

Pogledajte djelić atmosfere u virtual reality 360° tehnologiji.

[ipanorama id=”1050″]