AKTIVNI OPĆINSKI VIJEĆNICI MREŽE U KOPRIVNIČKIM BREGIMA

Na sjednici Općinskog vijeća Općine Koprivnički Bregi usvojen je vrlo ambiciozan Proračun za 2018.g. od 9.081.500,00 kn. Vijećnici Mreže Đurđica Mustaf i Vedran Pintarić podržali su ga jer žele da se konačno realizira projekt pješačko-biciklističke staze uz magistralu u naselju Glogovac. Sigurnosni aspekt ovog projekta stavlja ga na apsolutno prvo mjesto i naši vijećnici se nadaju da će konačno ući u fazu realizacije.

– Svi ostali projekti od nastavka gradnje pješačko-biciklističke staze u Bregima, izgradnja parkirališta uz općinsku zgradu u Bregima, izgradnja parkirališta uz groblje u Glogovcu, rekonstrukcija nerazvrstanih cesta i ostali infrastrukturni projekti također su važni za podizanje kvalitete života mještana, ali smatramo da maksimalno truda treba uložiti u izgradnju staze uz magistralu. Nadam se da će projekti vezani za razvoj civilnog društva kroz naše udruge biti maksimalno iskorišteni na korist samih udruga, ali i mještana naše Općine – rekla je Đurđica Mustaf.

Nakon uzastopnih traženja na sjednicama Općinskog vijeća da se u Proračunu osigura novac za pomoć roditeljima pri nabavki bilježnica za osnovnu školu njihov je prijedlog i stavljen u Proračun. Također, prihvatili su i prijedlog sufinanciranja jaslica jer je i ta mjera velika pomoć roditeljima.

Mustaf i Pintarić upozoravaju na propuste i nepravilnosti, a sve u cilju kvalitetne brige o mještanima, udrugama, klubovima i društvima s područja Općine Koprivnički Bregi.