ODRŽANA IZBORNA SJEDNICA OGRANKA KLOŠTAR PODRAVSKI

Ogranak Kloštar Podravski Mreže nezavisnih lista u četvrtak, 18. siječnja, održao je redovnu izbornu sjednicu. Članovi su dosadašnjem vodstvu ponovno dali povjerenje, pa je tako za predsjednika izabran Mirko Debeljak, potpredsjednici su Katica Rođak i Marijan Debeljak, dok je tajnica Antonija Jurić.

Mirko Debeljak osvrnuo se na protekle lokalne izbore na kojima je kao nositelj liste Mreže nezavisnih lista u Kloštru Podravskom ušao u Općinsko vijeće te je spomenuo planove za naredno razdoblje.

– Svoj vijećnički mandat nastojim odrađivati maksimalno odgovorno te sam vrlo aktivan što s prijedlozima, što s kritikama, a sve za boljitak naše općine. U narednom razdoblju namjeravamo raditi na jačanju prepoznatljivosti stranke, aktivno ćemo sudjelovati u radu Općinskog vijeća, raditi ćemo na predlaganju Općinskih akata, sudjelovati ćemo u radu odbora te planiramo još niz drugih aktivnosti – rekao je Debeljak.

U Predsjedništvo ogranka Kloštar Podravski izabrani su Ivan Rođak, Branko Špiranec i Đuro Bušetinčan.

Kao gosti bili su prisutni predsjednik stranke Darko Koren, glavni tajnik Davorin Valeš, potpredsjednici stranke Vjekoslav Maletić i Željko Šantić, predsjednik ogranka Novo Virje Pero Čorba te potpredsjednik koprivničkog podogranka Jug Bojan Osman.

– Jedna u najvrijednijih stvari u našem angažmanu su upravo ovakvi razgovori s ljudima. Naša je velika dobit ta da nam se konstantno priključuje velik broj novih, mladih ljudi u toj našoj ideji – između ostalog je okupljenima rekao Darko Koren.