ODRŽANA IZBORNA SJEDNICA MREŽE SVETI PETAR OREHOVEC

Ogranak Sveti Petar Orehovec Mreže nezavisnih lista u petak, 19. siječnja, održao je redovnu izbornu sjednicu u Gregurovcu. Za predsjednika je izabran Dragutin Matus, inače predsjednik Općinskog vijeća. 

Uz članove stranke sjednici su prisustvovali predsjednik Mreže nezavisnih lista Darko Koren, potpredsjednik Goran Gregurek, predsjednik ogranka Gornja Rijeka Ivica Srbljinović i povjerenik ogranka Kalnik Božidar Kovačić.

Dragutin Matus izvijestio je prisutne o radu i rezultatima stranke i napomenuo da su rezultati zadovoljavajući iako stranka postoji manje od godinu dana. Također je govorio i o odlukama Općinskog vijeća kojemu predsjedava te je predstavio neke od važnijih projekata koji su u realizaciji i neke koji su od velikog značaja za stanovnike općine, a jedan od najznačajnijih je početak gradnje školske sportske dvorane.

Darko Koren istaknuo je svoju brigu za Općinu Sveti Petar Orehovec, najavio podršku i osiguranje sredstava za kapitalne projekte te spomenuo da Mreža u Svetom Petru Orehovcu predstavlja značajan politički faktor obzirom da ima predsjednika Općinskog vijeća.