MREŽA KOPRIVNICA: ZGROŽENI SMO IMENOVANJEM SANDRE SINJERI JER JE ZAPOSLENIKE BOLNICE OŠTETILA ZA MILIJUN KUNA!

Sandra Sinjeri kao sanacijska upraviteljica bolnice u Koprivnici zaposlenicima nije isplaćivala dio njihovih stečenih prava.

Zgroženi smo imenovanjem istaknute članice Predsjedništva koprivničkog i županijskog SDP-a Sandre Sinjeri na mjesto članice Uprave gradskog poduzeća Koprivničke vode.

Osim što su je na tu vodeću funkciju u gradskom poduzeću izravno izabrali stranački kolege, gradonačelnik Mišel Jakšić i potpredsjednica gradskog SDP-a, ujedno predsjednica Uprave Komunalca Maja Hleb, radi se o osobi koja je djelatnike Opće bolnice dr Tomislav Bardek oštetila za gotovo milijun kuna.

Naime, u vrijeme dok se u Hrvatskoj vodi borba za svakog zdravstvenog djelatnika, Sandra Sinjeri kao sanacijska upraviteljica bolnice u Koprivnici, zaposlenicima nije isplaćivala dio njihovih stečenih prava. Navedeni dug je dočekao novu upravu, koja ga upravo u ratama vraća zaposlenicima.

Mreža nezavisnih lista stoga se najoštrije protivi imenovanju SDP-ove Sandre Sinjeri u upravu Koprivničkih voda, gdje bi se trebala baviti projektom vodoopskrbe teškim 400 milijuna kuna. Smatramo da je svojim upravljanjem bolnicom izgubila svaki kredibilitet te kako se ne radi o osobi sposobnoj za provođenje ovog vrijednog projekta.