ODRŽANA IZBORNA SJEDNICA OGRANKA FERDINANDOVAC

Ogranak Ferdinandovac Mreže nezavisnih lista u petak, 02. veljače, održao je redovnu izbornu sjednicu. Članovi su dosadašnjem vodstvu ponovno dali povjerenje, pa je tako predsjednik ostao načelnik Općine Ferdinandovac Vjekoslav Maletić, potpredsjednici su Ivan Turbelija i Vjekoslav Grguljaš, tajnik Ivan Šostar, dok su u predsjedništvo izabrani Nada Štefoković, Luka Gregar i Damir Bregovec.

Vjekoslav Maletić osvrnuo se na proteklu godinu i početak svog političkog angažmana u Mreži.

– Godina iza nas bila je vrlo turbulentna. Međutim, kad se naš predsjednik pojavio s tom novom idejom meni se priča svidjela i vidio sam da priča drži vodu te sam se nakon toga i odlučio kandidirati za načelnika – rekao je Maletić.

Predsjednik ogranka Ferdinandovac također je izrazio zadovoljstvo radom Općinskog vijeća.

– Stvarno mogu izraziti zadovoljstvo s načinom funkcioniranja Vijeća u Općini Ferdinandovac, nema politikanstva, to smo nastojali svesti na najmanju moguću razinu te svi zajedno radimo za dobrobit naših stanovnika – zaključio je Maletić.

Predsjednik Mreže nezavisnih lista Darko Koren izrazio je zadovoljstvo smjerom kojim Općina Ferdinandovac ide.

– Zaista mislim da je Ferdinandovac jedna sredina koja je jako dobro posložena i smatram da je Vjekoslav Maletić kao načelnik stekao jedan pozitivan sud svih stanovnika općine. Vjekoslav je jedan od stožernih ljudi koji je podržao tu našu ideju i svima nam se čini kao da djelujemo već pet godina, a ne nepunih godinu dana, koliko se događaja već dogodilo – rekao je Koren.