KOPRIVNIČKA MREŽA: “Koprivnica ponovno zaplivala: od Zdravka Petrasa i Sandre Sinjeri iz Koprivničkih voda tražimo obrazloženje”

Podsjećamo i da je SDP-ov gradonačelnik Mišel Jakšić još u rujnu 2014. godine na sjednici Gradskoga vijeća rekao: “Do kraja godine bit će plan za raskrižje, nakon toga ćemo krenuti s rješavanjem podvožnjaka”.

KOPRIVNICA – Koprivnica je ponovno zaplivala nakon nešto jačeg nevremena praćenog kišom. Podvožnjak kod Podravke napunio se vodom i zarobio vozilo, potopio se i dio ulice Frana Galovića, a ono što je još tragičnije i takozvana Pametna ulica, koju su vladajući mjesecima najavljivali kao čudo, a onda se jednako dugo od tog istog čuda ograđivali, pretvorila se u “vanjski bazen”.

Podsjećamo da je SDP-ov gradonačelnik Mišel Jakšić još u rujnu 2014. godine na sjednici Gradskoga vijeća rekao da su mu za rješavanje odvodnje u podvožnjaku “vezane ruke”  zbog toga što gradska vlast sa Hrvatskim cestama i Hrvatskim željeznicama traži rješenje rekonstrukcije križanja i izgradnje drugoga kolosijeka.

Jakšić je tada izjavio, citiramo s portala, “Do kraja godine bit će plan za raskrižje, nakon toga ćemo krenuti s rješavanjem podvožnjaka”.

S obzirom da se tada očito radilo o samo još jednoj u nizu lako izrečenih obmana javnosti, od gradonačelnika Jakšića zahtijevamo da građanima predstavi u kojoj su fazi razgovori sa Hrvatskim cestama i Hrvatskim željeznicama, koji navodno već četiri godine koče popravak odvodnje.

Također, od poduzeća Koprivničke vode, koje vode Zdravko Petras i Sandra Sinjeri, zahtijevamo stručan odgovor na pitanje zbog čega su podvožnjak i Pametna ulica bili poplavljeni.

Mreža nezavisnih lista

Koprivnica