Mreža Koprivnica: “Stanovnici Koprivnice zaslužuju zabavu i koncerte, ali moraju znati koliko ih to košta”

Javnost podsjećamo da je cijena ovogodišnje Koprivničke bajke 523.000 kuna, što je 212.000 više od planiranog. Ove godine je ukupno za Ljeto, Dan grada i Bajku potrošeno 1,2 milijuna kuna.

KOPRIVNICA – Koncerti Nine Badrić, Vigora, Gazdi i ostalih zvučnih imena u Koprivnici tijekom blagdana, zabava je koju građani Koprivnice svakako zaslužuju, no isto tako moraju znati koliko će ih to koštati.

Upravo to je pitanje koje ćemo na idućoj sjednici Gradskoga vijeća postaviti vladajućem SDP-u i gradonačelniku Mišelu Jakšiću. Tražit ćemo samo ukupan iznos, kako se ne bi zadiralo u tajnost ugovora, bez obzira plaća li se iz gradskog proračuna, proračuna Komunalca ili nekog trećeg, sve dok se radi o javnom novcu koju su uplatile Koprivničanke i Koprivničanci.

Javnost podsjećamo i da je cijena ovogodišnje Koprivničke bajke 523.000 kuna, što je iz nekog razloga 212.000 kuna više od planiranog.

Javnost također mora znati da je trošak ovogodišnjeg obilježavanja Dana grada umjesto 64.000 kuna koštao 370.000, pri čemu je nepoznato koliko je isplaćeno Toniju Cetinskom.

Kako je manifestacija Koprivničko ljeto koštala oko 330.000 kuna, građane želimo izvijestiti da je za Ljeto, Dan grada i Bajku ove godine otišlo 1,2 milijuna kuna.

Mreža nezavisnih lista

Koprivnica