Održana izvještajna sjednica ogranka Gornja Rijeka

U subotu, 12.01.2019. godine, u Dropkovcu je održana izvještajna sjednica Vijeća ogranka Mreže nezavisnih lista Gornja Rijeka. Kao gosti bili su prisutni predsjednik stranke Darko Koren, potpredsjednik Goran Gregurek, predsjednik ogranka Sveti Petar Orehovec Dragutin Matus i povjerenik za ogranak Kalnik Božidar Kovačić.

Predsjednik ogranka Gornja Rijeka Ivica Srbljinović prisutne je upoznao sa svim aktivnostima ogranka u prošloj godini, naglasio kako ogranak Gornja Rijeka ima jednog člana Skupštine Koprivničko-križevačke županije i tri općinska vijećnika, koji svojim zalaganjem ostvaruju vrlo dobru suradnju sa Županijom, pogotovo vezano uz projekte školstva, zdravstva i vatrogastva te su dogovorena i sredstva za uređenje župne crkve i za programe udruga. Osvrtom na sam rad Općine istaknuo je nezadovoljstvo povlačenjem sredstava iz Europske unije i ministarstava, čime se zaostaje u razvoju u usporedbi sa okolnim općinama.

Na sjednici su članovima uručene članske iskaznice, a ogranku gotovo svakodnevno pristupaju novi članovi.

Predsjednik Mreže Darko Koren izrazio je zadovoljstvo brojem i porastom članstva, izuzetno kvalitetnim radom vodstva i članova ogranka Gornja Rijeka, jednim od najaktivnijih ogranaka Mreže na području županije te istaknuo kako će Županija podržati svaki projekt koji doprinosi razvoju ovog kraja.