Izvještajna sjednica Vijeća „Mreže nezavisnih lista“ – ogranak Ferdinandovac

U petak, 22.3.2019. održana je izvještajna sjednica Vijeća „Mreže nezavisnih lista“ – ogranak Ferdinandovac.

U ugodnoj atmosferi punog Ribičkog doma u Ferdinandovcu predsjednik ogranka, a ujedno i načelnik Općine Ferdinandovac podnio je iscrpno izvješće vezano za aktivnosti ogranka, ali i Općine Ferdinandovac. Zadovoljstvo postignutim potkrijepio je činjenicom da je izvršenje Proračuna Općine u 2018. bilo gotovo dvostruko veće nego u 2017. zahvaljujući prije svega povlačenjem sredstava iz EU i nacionalnih fondova te potpisanim ugovorima o financiranju vrijednosti veće od 3 milijuna kuna koji će biti realizirani u ovoj godini. Izrazio je zadovoljstvo i dobrom suradnjom sa Općinskim vijećem.

„U vrijeme izbora možemo biti najprije političari. Ali nakon izbora trebamo biti prije svega Ferdinandovčani. Za sada se toga držimo i rezultati su vidljivi“ – istaknuo je Vjekoslav Maletić.

Prisutne su pozdravili i gosti sjednice, Đurđica Mustaf, predsjednica ogranka Koprivnički Bregi, Marijan Debeljak, predstavnik ogranka Kloštar Podravski, Ljubica Penezić, vijećnica Općinskog Vijeća Ferdinandovac ispred Hrvatske Stranke Umirovljenika, predsjednica ŽO HNS Jasmina Pavlović te Branko Patačko, zamjenik načelnika i predsjednik OO HDZ Ferdinandovac.

Na kraju prisutnima se obratio i Darko Koren, predsjednik „Mreže“ i župan Koprivničko-križevačke Županije. Tom prilikom izrazio je zadovoljstvo brojem okupljenih te čestitao na postignutim rezultatima u ovako kratkom vremenu. Nakon službenog dijela uslijedio je domjenak i neformalno druženje članova, simpatizera i gostiju.