Ivica Suvalj: “Zbog svoje političke uobraženosti, vladajuća garnitura na čelu s SDP-om ne prihvaća mišljenje oporbe”

Ovakvo silovanje demokracije i bezobrazluk koji se već godinama provodi od strane gradske vlasti, apsolutno je za svaku osudu i građani Koprivnice to jasno moraju čuti, jer se na sve moguće načine medijski želi prikriti bilo kakvo kritičko promišljanje o njihovom radu

KOPRIVNICA – Događanja na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća, na kojem je s dnevnog reda protivno svim demokratskim uzusima bezrazložno uklonjeno čak šest točaka s mojim prijedlozima gospodarskih mjera, pokazala su još jednom na koji način funkcionira samovolja gradonačelnika Mišela Jakšića i njegovih pomoćnika. Ovakvo silovanje demokracije i bezobrazluk koji se provodi od strane gradske vlasti već godinama, apsolutno je za svaku osudu i građani Koprivnice to jasno moraju čuti, na sve se načine medijski želi prikriti bilo kakvo kritičko promišljanje o njihovom radu. Oporbeni gradski vijećnici već su navikli da od gradonačelnika nikada neće čuti konkretan odgovor niti na jedno pitanje koje postavljaju i to je uistinu tragikomično, no ovakvo onemogućavanje rada i odbijanje rasprave o točkama koje su od krucijalne važnosti i na dobrobit građana Koprivnice je nečuveno. Ovo je eklatantni primjer DESTRUKCIJE LEGITIMNIH PRIJEDLOGA te obezvrjeđivanja rada s jedinim ciljem pripisivanja zasluga i implementacije rješenja koja sam gradskoj upravi predložio prije više od dva mjeseca! Sve ovo događa se pod krinkom demokratskih procedura i poslovničkih odredaba koje se krajnje nedemokratski zloupotrebljavaju.

Srećom, građani Koprivnice nisu toliko naivni i ovoj samovolji gradonačelnika i njegove ekipe, jednom će na biralištu reći “dosta”.

Ivica Suvalj,

gradski vijećnik