Održana redovna sjednica Vijeća ogranka Hlebine

U utorak, 10.9.2019., u prostorijama Općine Hlebine održana je redovna sjednica Vijeća ogranka Hlebine. Predsjednik Božo Bošnjaković članove je izvijestio o aktivnostima ogranka u proteklom razdoblju. Ogranku je pristupilo nekoliko mladih članova koji će se aktivno uključiti u rad. Također, naveo je kako stranka organizira hodočašće u Mariju Bistricu i pozvao sve članove i simpatizere stranke da sudjeluju, zajedno sa članovima svojih obitelji.

Nakon uvodnog govora i podnesenog izvješća, Božo Bošnjaković je iz zdravstvenih razloga podnio ostavku na mjesto predsjednika te je, na njegov prijedlog, za novog predsjednika ogranka Hlebine jednoglasno izabran Andrija Šimpović, a Božo će u daljnjem radu sudjelovati kao dopredsjednik, tako da će novo Predsjedništvo ogranka funkcionirati u sastavu: Andrija Šimpović, predsjednik, Biljana Takač i Božo Bošnjaković, potpredsjednici te Jelena Sabolić, tajnica i Hrvoje Gaži, član Predsjedništva.

Novoizabrani predsjednik Andrija Šimpović zahvalio je na ukazanom povjerenju, naglasio je kako će hlebinski ogranak i dalje kontinuirano raditi prema smjernicama koje su zadane i ustaljene, promovirati stranku kroz rad svih članica i članova te aktivno u svoj rad uključivati mladi naraštaj.

Sjednici su kao gosti nazočili i potpredsjednica Mreže nezavisnih lista Đurđica Mustaf, predsjednik Nadzornog odbora Dragutin Korošec i Glavni tajnik stranke Davorin Valeš, koji su se također prigodnim riječima obratili prisutnim članicama i članovima.