Ivica Srbljinović: „Ogranak Mreže Gornja Rijeka ima jasnu viziju i strategiju razvoja naše općine“

GORNJA RIJEKA – Mreža nezavisnih lista Gornja Rijeka održala je svoju redovnu izvještajnu sjednicu, u nedjelju, 01. ožujka. O aktivnostima ogranka u proteklih godinu dana članstvo je izvijestio predsjednik Ivica Srbljinović te je predstavio program rada u predstojećem razdoblju.

Govoreći o nezaobilaznim aktualnostima u dnevno-političkom životu općine, u svojem se izlaganju osvrnuo na dosadašnji rad svog ogranka.

– Naš ogranak aktivno djeluje kroz Općinsko vijeće, ali i Županijsku skupštinu. Upravo to djelovanje nam daje mogućnost da pokušamo provesti projekte u našoj općini jer imamo odličnu suradnju sa Županijom, a to se odnosi na projekte školstva, zdravstva, vatrogastva, za programe pojedinih udruga, infrastrukturne projekte, kao i mnoge druge. Imamo jasnu viziju i strategiju razvoja svakog mjesta naše općine. Posebno me veseli brojnost našeg ogranka te zastupljenost baš svakog mjesta naše općine. To nam daje mogućnost da se okrenemo prema ljudima, saslušamo njihove probleme i potrebe te zajedno radimo na rješavanju istih.

Na kraju sjednice izvršen je prijem nekoliko novih članova Mreže nezavisnih lista sa područja općine Gornja Rijeka, redom mladih ljudi sa izrazitim potencijalom.

Sjednici su kao gosti prisustvovali predsjednik Mreže nezavisnih lista Darko Koren, potpredsjednik Goran Gregurek, glavni tajnik Davorin Valeš te predsjednici ogranaka Mreže općine Kalnik, Božidar Kovačić i općine Sveti Petar Orehovec, Dragutin Matus.

Predsjednik Mreže Darko Koren izrazio je zadovoljstvo brojem i porastom članstva, izuzetno kvalitetnim radom vodstva i članova ogranka Gornja Rijeka, jednim od najaktivnijih ogranaka Mreže na području županije te istaknuo kako će Županija podržati svaki projekt koji doprinosi razvoju ovog kraja.