Koalicija Mreže nezavisnih lista i HDZ-a na lokalnim izborima u Općini Koprivnički Bregi

Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice Koprivnički Bregi i Ogranak Mreže nezavisnih lista Koprivnički Bregi potpisali su koalicijski sporazum o zajedničkom nastupu na predstojećim lokalnim izborima.

Ogranak Mreže Koprivnički Bregi podržat će kandidata HDZ-a Stjepana Sršeka – Čevaska za načelnika Općine. Sporazumom je dogovorena i zajednička lista za Općinsko vijeće te će HDZ za predsjednicu Općinskog vijeća podržati Đurđicu Mustaf iz Mreže.  

Stjepan Sršek – Čevasko, predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Koprivnički Bregi i član Županijskog odbora HDZ-a Koprivničko-križevačke županije, trenutni je zamjenik načelnika Općine Koprivnički Bregi. Od samog osnutka Općine Koprivnički Bregi obnašao je dužnost općinskog vijećnika, a dvije godine bio je predsjednik Općinskog vijeća. Dugogodišnji je aktivan član DVD-a Glogovac i 1980. godine stekao je čin dočasnika. Po struci je trgovački poslovođa. Osnovao je obitelj u Glogovcu gdje i danas živi te je nadalje spreman svoje bogato radno, političko i društveno iskustvo staviti na raspolaganje zajednici kako bi život svim generacijama u Općini Koprivnički Bregi zajedno učinili boljim.

Đurđica Mustaf, potpredsjednica Mreže nezavisnih lista i predsjednica Ogranka Mreže Koprivnički Bregi,  trenutno obnaša dužnost općinske vijećnice u Općini Koprivnički Bregi i županijske vijećnice u Koprivničko-križevačkoj županiji. Do sada je u dva  mandata bila zamjenica načelnika Općine Koprivnički Bregi te je u tom razdoblju aktivno sudjelovala u radu LAG-a Podravina kao članica Upravnog odbora i potpredsjednica LAG-a. Zaposlena je u tvrtki Podravka i pri završetku je preddiplomskog sveučilišnog studija Novinarstva na Sveučilištu Sjever u Koprivnici. Živi u Koprivničkim Bregima s obitelji. Svoje iskustvo, znanje i energiju, kao i uvijek do sada, spremna je uložiti u napredak općine jer smatra da uvažavajući sve generacije te pravovremenim prepoznavanjem životnih potreba mještana možemo zajedno učiniti Općinu Koprivnički Bregi vidljivim i poželjnim mjestom za život.

Zajedničku listu za Općinsko vijeće čine kandidati koji su voljni svojim iskustvom i znanjem iz različitih područja doprinijeti razvoju Općine Koprivnički Bregi i biti glas svih mještana.

Za bolju budućnost Općine Koprivnički Bregi pripremljen je zajednički program koji je fokusiran na odgovorno upravljanje općinskim proračunom, povlačenje sredstava iz EU fondova,  stvaranje poticajnog okruženja za ostanak i privlačenje mladih ljudi u općinu, brigu o svim generacijama, izgradnju potrebne komunalne i cestovne infrastrukture te kreiranje vizualnog identiteta kojim će se prepoznatljivost Općine Koprivnički Bregi podići na viši nivo.

Za bolju budućnost – zajedno!