Ogranak Mreže nezavisnih lista Hlebine održao izbornu sjednicu

Ogranak Mreže nezavisnih lista Hlebine održao je izbornu sjednicu Vijeća. Vršiteljica dužnosti predsjednika Branka Gregorin otvorila je sjednicu te uz pozdrav članovima Ogranka i gostiju predložila je dnevni red, a zatim podnijela izvješće o radu Ogranka u prethodnom razdoblju, koje je jednoglasno prihvaćeno.

Izabrano je zatim novo vodstvo Ogranka. Božo Bošnjaković izabran je za Predsjednika, Potpredsjednice su Radmila Kolarek i Branka Gregorin, a članovi Predsjedništva još su Irena Gregorin, Ivan Pikivača i Antonio Kolarek. Za tajnicu je izabrana Jelena Sabolić. Također su izabrani i delegati za sjednice Glavnog vijeća stranke u narednom razdoblju.

Predsjednik Darko Koren čestitao je novoizabranom Predsjedniku, njegovim zamjenicama, članovima Predsjedništva i tajnici, a također je i zahvalio dosadašnjoj vršiteljici dužnosti predsjednika Branki Gregorin te je pohvalio rad ogranka u koji se uključuju mladi ljudi. Također je prisutne izvijestio o do sada odrađenim aktivnostima u Županiji, kao i o planovima u ovom mandatnom razdoblju.

Novoizabrani predsjednik ogranka Božo Bošnjaković zahvalio je svima na ukazanom povjerenju i naznačio da se od sada sa riječi prelazi na djela.