Obilježena godišnjica osnutka Mreže nezavisnih lista

Mreža nezavisnih lista obilježila je svoju godišnjicu osnutka 13. veljače 2024. godine. Predsjednik Mreže, Darko Koren, istaknuo je važnost dosadašnjeg rada te izrazio zadovoljstvo što Mreža nezavisnih lista predstavlja bitan čimbenik na lokalnoj političkoj sceni. Također je zahvalio svim partnerima na kvalitetnoj suradnji koja je doprinijela postizanju zajedničkih ciljeva.

“Ponosni smo na postignuća Mreže nezavisnih lista tijekom proteklih godina i radujemo se daljnjem napretku i suradnji s našim partnerima. Zahvaljujem svima koji su doprinijeli našem uspjehu i vjerujem u nastavak pozitivnih promjena na lokalnoj razini – istaknuo je Darko Koren“.

Kao gosti prisustni su bili Darko Sobota i Ratimir Ljubić ispred Hrvatske demokratske zajednice, Željko Pintar ispred Hrvatske stranke umirovljenika, Goran Pakasin i Danimir Kolman ispred Hrvatske narodne stranke i Kristina Škoda Vajdić ispred Hrvatske seljačke stranke.

Darko Sobota istaknuo je kvalitetnu suradnju s Mrežom nezavisnih lista, rekavši: “Mreža nezavisnih lista pokazala se kao pouzdan partner s kojim smo ostvarili značajne rezultate i projekte koji su imali pozitivan utjecaj na život građana. Ta suradnja nas je dodatno ojačala i omogućila nam da zajedno doprinesemo prosperitetu naše zajednice. Ponosni smo na postignuto i radujemo se daljnjim prilikama koje su pred nama.”

Željko Pintar izrazio je veliko zadovoljstvo što su zahvaljujući suradnji s Mrežom nezavisnih lista uspjeli pokrenuti znatan broj projekata za unapređenje kvalitete života umirovljenika, istaknuvši: “Suradnja s Mrežom nezavisnih lista omogućila nam je ostvarenje važnih inicijativa za naše umirovljenike, te vjerujemo u nastavak plodonosne suradnje u budućnosti.”

Goran Pakasin poželio je Mreži nezavisnih lista mnogo sreće u daljnjem radu, izjavivši: „Čestitamo Mreži nezavisnih lista na postignutim uspjesima tijekom ovih godina. Njihov angažman i doprinos lokalnoj političkoj sceni su izuzetno važni, te vjerujemo u nastavak kvalitetnog rada za napredak naše lokalne zajednice.”

“Svima u Mreži nezavisnih lista želim mnogo uspjeha u budućim političkim aktivnostima i ostvarenju zajedničkih ciljeva koji će koristiti našim građanima – zaključila je Kristina Škoda Vajdić“.